Announcement

Collapse
No announcement yet.

official site doesnt load complete or properly so the play button doesn't appears!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    DDoS atack from some revolted group, hope mu ends. Much $ and no fun anyore.

    Comment


    • #17
      i think our server line was disconnected... check from my friend in my home country... they can run MU perfectly.... but me tried 2 browser --- same problem... even starting the game on my webzen folder....nnnnnaaaahhh... start button not active.

      Comment


      • #18
        Still offline?

        Comment


        • #19
          https://www.youtube.com/watch?v=vGjUEYAgRXE

          Blank notepad file.
          Copy/paste what I wrote below.
          Save as a batch file.

          start C:\ProgramData\WEBZEN\BrowserPlugIns\CMStarterCore .exe http://webzengp.blob.core.windows.net/webstartergp/StarterInfo.xml^|999999999^|username^|http://platform.webzen.com/Starter/?AccountGuid=999999999^&ServiceCode=SVR002^&Starte rType=WST001^|SVR002^|1^|2^|2^|0^|0^|^|0^|http://api.webzen.com/Indicator.svc^|SVR002^|0
          The original MoogleBear
          www.youtube.com/ChronoTrader

          Comment


          • KFCTONIGHT
            KFCTONIGHT commented
            Editing a comment
            This doesn't work for me, says that authentication failed

          • RealSinner
            RealSinner commented
            Editing a comment
            You are a hero! Many thanks!

            start C:\ProgramData\WEBZEN\BrowserPlugIns\CMStarterCore .exe http://webzengp.blob.core.windows.net/webstartergp/StarterInfo.xml^|999999999^|username^|http://platform.webzen.com/Starter/?AccountGuid=999999999^&ServiceCode=SVR002^&Starte rType=WST001^|SVR002^|1^|2^|2^|0^|0^|^|0^|http://api.webzen.com/Indicator.svc^|SVR002^|0

            worked for me (without the space at .exe part)

          • DivineRetribution
            DivineRetribution commented
            Editing a comment
            You're welcome!

        • #20
          it's will not work , becose server's not responding

          Comment


          • DivineRetribution
            DivineRetribution commented
            Editing a comment
            Weird...I just got on a different account a few minutes ago O_o

        • #21
          me and my friend still can't connect to server -_-

          Comment


          • #22
            Dont work for me, says that the authentcation is invalid

            Comment


            • #23
              yes, same crap

              Comment


              • #24
                how creat this archieve? Here when i create the archieve in notepad dont work as in your video.

                Comment


                • #25
                  Originally posted by DivineRetribution View Post
                  https://www.youtube.com/watch?v=vGjUEYAgRXE
                  Blank notepad file.Copy/paste what I wrote below.Save as a batch file.
                  start C:\ProgramData\WEBZEN\BrowserPlugIns\CMStarterCore .exe http://webzengp.blob.core.windows.net/webstartergp/StarterInfo.xml^|999999999^|username^|http://platform.webzen.com/Starter/?AccountGuid=999999999^&ServiceCode=SVR002^&Starte rType=WST001^|SVR002^|1^|2^|2^|0^|0^|^|0^|http://api.webzen.com/Indicator.svc^|SVR002^|0
                  http://upimg.me/0ec22d1aae8e8c8ea5f102a4f384faef

                  Comment


                  • DivineRetribution
                    DivineRetribution commented
                    Editing a comment
                    Just used mine again. Worked perfectly fine.

                • #26
                  it doesnt work for me either ;( authenthication error...How many time we gonna have to wait?

                  Comment


                  • #27
                    Hi guys, i was having the same error, then i went to see ur video and read the comments. This code is working for me, I use windows 8

                    Comment


                    • #28
                      WTFFFF my seals all dissapeard and my books too wtf i want my money back facking joke webzen

                      Comment


                      • #29
                        And it stoped again... this was rly strange, it was working for 10 min and now not anymore..

                        Comment


                        • #30
                          same problem had to open the page like 30 times...

                          Comment

                          Working...
                          X