Announcement

Collapse
No announcement yet.

official site doesnt load complete or properly so the play button doesn't appears!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • official site doesnt load complete or properly so the play button doesn't appears!

    Hello, I can't find the play button because it doent appears, the official website doesnt load properly Ive opened another websites and they run correctly but the muonline site doesn't! Ive tried in another navigators, IE and chrome but same problem! could'nt add the screenshot says characters too much (spanish user)

  • #2
    x2

    Comment


    • #3
      Same Problem.

      Comment


      • #4
        same here

        Comment


        • #5
          Same here.

          Comment


          • #6
            MUGOD HEEELP US! HAHAHA! xD
            http://muonline.webzen.com/
            BUT THE PLAY BUTTON DOESN'T APPEARS! T_T fix that NOW!

            Comment


            • #7
              Same problem here, and AGAIN we lost XP, levels, Gold Channel ... Nice

              Comment


              • #8
                I can state with confidence, the problem lies with CDNetworks in California, the provider under contract by Webzen to host Mu website and game serverfarms.
                No matter if the traceroute immediately before CDNetworks in California is Level3 or Layer42, the problem ALWAYS occur. It is neither Level3's nor Layer42's responsibility.

                Comment


                • #9
                  same here. and have gold channel, buff, ring and pets of exp too in my accounts. =S

                  Comment


                  • #10
                    I got the same problem! all chars have gold and all buff, but I cannot enter the game

                    Comment


                    • #11
                      where are the gms now?

                      Comment


                      • #12
                        WZ ALL TIME LAGS ALL TIME BUGS ALL TIME D/C IM TIRED !!!!!! HOW LONG NEED TO WAIT FOR RESOLVE?????????? I HATE U WZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOBODY ANSWER NOBODY CARE NOBODY RESPECT TO US !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                        Comment


                        • #13
                          Come on WEBZEN ... WHERE ARE U NOW? I am lost gold channel, seals, pets .... rush

                          Comment


                          • #14
                            Are u guys fukin joke with our faces? I bought right now one seal of wealth after my account dc now i cant even login in mu because someone is to busy to resolve our problems. True sad wbz

                            Comment


                            • #15
                              same here, no START button. what happen?

                              Comment

                              Working...
                              X