Announcement

Collapse
No announcement yet.

【★】C9 EU – Mini-events【★】 (Magyar)

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 【★】C9 EU – Mini-events【★】 (Magyar)

  Üdvözlet minden C9 Játékosnak, A VLT Csapat újabb eventekkel szeretne meglepni titeket! Nézzetek be minden héten, és nyerjétek meg a rengetek különböző díjat! Olvassátok el figyelmesen az eventek leírását, hogy megértsétek a szabályokat, és azt hogy mit kell majd csinálnotok az event alatt, annak érdekében, hogy megnyerhessetek! Ha bármi kérdésetek van bármely event-el kapcsolatban, nyugodtan forduljatok bármely VLT névvel rendelkező játékostársatokhoz, de ha nem tudtok jól angolul, és bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám (Gexy) !

  Ne felejtsétek, hogy minden résztvevő csak egyszer nyerhet díjat egy eventen! Ha bárki megszegi ezt a szabályt, az rögtöni diszkvalifikálással jár, és akár a fiókodat is letilthatják!

  Fontos: Minden event megrendezési időpontja változhat, mindenféle korábbi értesítés nélkül, vagy akár az event el is maradhat. Kövessétek a fórum bejegyzést annak érdekében, hogy erről időben tájékozódhassatok.


  Mini-eventek

  Az event megrendezése fog kerülni
  × Az event már lefutott/elmarad
  【㊣】Mutasd meg a benned rejlő művészt! 【㊣】(2019. Február 10.)
  Event helye: Discord és a Játékban
  Event hossza (kb): 15 perc
  Event ideje: 2019. Február 10. Vasárnap - 20:00 (Magyarországi idő szerint)
  Lehetséges nyertesek száma: 3
  Minimum követelmény: Nincs
  Leírás:
  Az event elindulása előtt 5 perc-el, el fogjuk mondani, hogy milyen formában kell majd készítenetek egy alkotást, valamit, amit el kell juttatni majd a VLT csapat részére. Álljatok készen 20:00 óra előtt 5 perc-el, hogy ne maradjatok le a részletekről.  【㊣】Kiütés! 【㊣】(2019. Február 9.)
  Event helye: Aréna
  Event hossza (kb): 1 ~ 2 óra
  Event ideje: 2019. Február 9. Szombat – 17:00 ~ 19:00
  Lehetséges nyertesek száma: amennyi belefér az időintervallum alatt
  Minimum követelmények: Level 40 vagy magasabb szint
  Leírás: : PVP 5 játékos 5 Vontunteer ellen.
  Figyelmesen kövessétek a játékbeli „World Chat” és egyéb chateket, mert itt fogják közzétenni a jelszavas aréna szoba jelszóját, és aki a leggyorsabban beírja azt, és csatlakozik a szobába, az esélyt kap rá, hogy megmérkőzhessen a VL Csapat játékosaival. A csata lényege azonban nem az, hogy megöld ellenfeleidet a VL csapatból, hanem az, hogy dolgozz össze csapattársaiddal, hogy kilökd őket az arénán kívülre. Csak az a csapat nyer, aki a teljes ellenfél csapatot kilöki a mapról! A mérkőzés 5 vs 5 játékos-ból áll, illetve 2 körös (2 round), de többször lesz kreálva szoba, így többször próbálkozhat az, aki még nem nyert korábban! Ne fedjétek: Mindenki csak egyszer nyerhet!


  Szabályok:
  - A mérkőzés során nem viselhetsz semmilyen féle armor-t, auspice-t, soul-szettet vagy darabokat, accessory-t, growth stone-t, szárnyakat. Annak érdekében, hogy senki ne haljon meg mielőtt az egyik csapat minden tagja kilökődne a mapról!

  - A mérkőzés során csak és kizárólag level 43 vagy level 47.-es Common fegyvereket viselhettek! Ezeket megvehetitek a „weapon merchant”-tól Runnersville-ben. Amennyiben olyan class-t játszol, aminek a fegyverét nem lehetséges megvenni az NPC-től (lásd: viking balta) akkor magadnak kell gondoskodnod, hogy kifarmold, vagy craftold a fegyvert!
Working...
X